Afspraak

maak online een afspraak

Bij Mondzorg de Graaf kunt u terecht op afspraak. Onze patiënten kunnen binnen 2 werkdagen terecht voor een controle. Als het weer tijd is voor de periodieke controle, sturen wij u een bericht. Een afspraak maakt u telefonisch of via de web-agenda (lees hieronder meer hierover). Bellen voor een afspraak kan tijdens onze openingstijden. Bij een periodieke controle bekijken we de status van uw gebit en beoordelen of extra behandeling noodzakelijk is.

U kunt indien uw e-mailadres bij ons bekend is, zelf via de web-agenda een afspraak inplannen. Dit kan via de button hierboven. U vult het opgegeven e-mail adres in en uw geboortedatum. Als u de web-agenda voor het eerst gebruikt vraagt u een wachtwoord aan. Met deze gegeven kunt u inloggen in onze web-agenda. U krijgt te zien wanneer uw laatste controle was en of er nog behandelingen in te plannen staan. Daarna krijgt een aantal mogelijkheden aangeboden om een afspraak in te plannen. Heeft u wensen die niet overeenkomen met de aangeboden tijden, dan kunt u altijd telefonisch contact opnemen.

Spoedbehandelingen voeren we zo veel mogelijk op dezelfde dag uit en moeten telefonisch afgesproken worden, zodat we kunnen inschatten wat er aan de hand is. We nemen in ieder geval zo spoedig mogelijk noodmaatregelen zodat u pijnvrij bent tot de daadwerkelijke behandeling plaatsvindt.

In overleg met u zorgen we ervoor dat de verschillende behandelingen zo veel mogelijk op elkaar aansluiten. Wij houden daarbij zoveel mogelijk rekening met uw wensen en uw beschikbare tijd.

Tandarts de Graaf Henegouwen 24 3831 AE Leusden 033 494 33 77